nemutam.com este un proiect dezvoltat de Helpful Sheep Media SRL, Bld. Muncii Nr. 87, Cluj-Napoca, CUI 36989176.

PREAMBUL

Utilizarea nemutam.com presupune acceptul dumneavoastra privind urmatoarele conditii, indiferent de dispozitivul pe care il folositi (PC, laptop, telefon mobil, etc.) si de canalul de transmitere a informatiilor (browser, e-mail, sms, etc.).

Daca utilizati site-ul nemutam.com intr-un alt scop decat cel personal si necomercial, sunteti obligati sa contactati echipa nemutam.com pentru a stabili conditiile unei potentiale colaborari in scop de afaceri. In caz contrar utilizarea nemutam.com este strict interzisa.

nemutam.com are dreptul de a schimba, modifica sau retrage orice sectiune din nemutam.com in orice moment si de schimba continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara notificare prealabila catre utilizatori. Va recomandam sa consultati sectiunea "Termeni si conditii" inainte de a utiliza nemutam.com, pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

ACCESARE SI UTILIZARE

nemutam.com furnizeaza informatii catre utilizatori in doua moduri:

  1. prin intermediul site-ului web: https://nemutam.com/
  2. prin transmiterea de e-mailuri, cu acordul sau la cererea utilizatorului.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Este interzisa utilizarea nemutam.com sau a continutului acestuia cu incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala. Preluarea de continut de pe site fara acordul prealabil scris al nemutam.com este strict interzisa. Incalcarea acestor prevederi va fi pedepsita conform dispozitiilor legale in vigoare. nemutam.com isi rezerva dreptul de a modifica structura si continutul site-ului.

Dispozitiile prezentului capitol nu se aplica in utilizarea site-urilor terte, spre care nemutam.com face trimitere.

RESTRICTII DE UTILIZARE

Fara a constitui o enumerare limitativa, se interzic urmatoarele:

  • folosirea nemutam.com in scopuri ilegale;
  • copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, modificarea, adaptarea, crearea de opere derivate, stocarea, arhivarea, expunerea catre public a continutului nemutam.com;
  • crearea de baze de date in format electronic sau structurate manual prin descarcare/imprimare si stocare a intregului sau unei parti din continutul nemutam.com;
  • citirea sau extragerea continutului nemutam.com in mod automat sau in alte modalitati.
  • exploatarea in orice mod comercial a continutul nemutam.com, fara acordul prealabil al nemutam.com.

GARANTII SI LIMITARI ALE OBLIGATIILOR

Continutul nemutam.com este destinat doar pentru o informare si o folosinta cu caracter general.

nemutam.com nu garanteaza cat de acurate, de complete sau de oportune sunt informatiile prezentate. Ca atare, continutul nemutam.com nu constituie o forma de consiliere, recomandare, reprezentare, aprobare sau angajament din partea nemutam.com si nu intentioneaza a incuraja sau a descuraja luarea deciziilor sau incheierea tranzactiilor imobiliare.

Orice contract, tranzactie sau alta intelegere intre dumneavostra si o terta persoana indicata pe (sau cu care ati luat legatura de pe) site-ul nemutam.com sunt efectuate pe riscul dumneavoastra, asumandu-va responsabilitatea in intregime.

Orice informatie pe care o primiti din partea nemutam.com, poate sa nu mai fie exacta la momentul la care ajunge la dumneavoastra. De asemenea, nemutam.com nu garanteaza disponibiliatea neintrerupta, nici functionarea fara intarzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informatii transmise.

nemutam.com nu este responsabila de folosirea continutului site-ului de catre dumneavoastra, in afara scopurilor indicate in sectiunea Termeni si conditii.

LIMITAREA OBLIGATIILOR

nemutam.com va dezvolta si opera site-ul cu o diligenta rezonabila, urmand proceduri rezonabile de securitate.

Cu exceptia bunei-credinte, nemutam.com neaga orice alte garantii, conditii sau obligatii de a garanta calitatea sau potrivirea cu un anumit scop, acuratetea, punctualitatea, integralitatea, performanta, disponibilitatea sau lipsa neglijentei.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord asupra faptului ca nemutam.com nu poate fi tinut raspunzator pentru orice dauna care se poate naste din folosirea informatiilor si serviciilor care va sunt puse la dispozitie. De asemenea, sunteti de acord asupra faptului ca site-ul nemutam.com nu poate fi tinut responsabil pentru nicio dauna indirecta, speciala, consecventa, incidenta, punitiva sau exemplificativa, de orice tip nascuta in legatura cu folosirea nemutam.com.

SITE-URILE SI SERVICIILE TERTELOR PERSOANE

nemutam.com contine linkuri catre alte site-uri de pe internet sau catre servicii online sau pe mobil furnizate de catre terte persoane independente, fie direct, fie prin pagini interpuse. nemutam.com nu este responsabil pentru disponibilitatea continutului site-urilor Tertelor Persoane si nu este parte si nu poate fi tinut raspunzator pentru tranzactii privind bunuri sau servicii disponibile pe aceste site-uri. Incheierea de tranzactii utilizand informatii de pe site-urile tertelor persoane este strict responsabilitatea dumneavoastra, nemutam.com nefiind parte in aceste contracte.

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica si site-urilor tertelor persoane.

nemutam.com contine publicitate si sponsorizari. Advertiserii si sponsorii sunt responsabili pentru asigurarea materialului pus la dispozitie pentru a fi inclus pe nemutam.com si asigura ca acesta este in concordanta cu legile nationale si internationale. nemutam.com nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio eroare sau inadvertenta in cadrul materialului publicitar sau al sponsorizarii.

SECURITATEA DATELOR BANCARE

nemutam.com nu proceseaza, nu salveaza si nu stocheaza informatiile bancare ale clientilor sai. Tranzactiile bancare sunt efectuate prin intermediul Braintree, procesator Level 1 PCI DSS.

LEGILE APLICABILE SI A JURISDICTIA

Termenii si conditiile sunt guvernate de legile romane in vigoare. Utilizatorii sunt de acord ca eventualele litigii se vor solutiona, in primul rand, pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, competenta exclusiva de a judeca orice litigiu ce se poate naste din sau in legatura cu Termenii si conditiile apartine instantelor romane.